Szponzorált tartalom

2019.05.14. 00:00

A Jakuzzi igazolt jótékony hatásai

Manapság egy hétköznapi élet is annyira rohanóvá és megterhelővé vált, hogy néha időt kell szakítani a pihenésre. A jakuzzi egy sokoldalú, a lazuláson kívül sok problémára is megoldást nyújtó termék.

Olyan dolgokban is remekül teljesít, amire eddig nem is gondoltunk volna. Játszunk el a gondolattal, hogy egy fárasztó, rohanó munkanap után egy pohár itallal beülünk a jakuzzi kellemes meleg vízébe. Mindegy, hogy a súlytalan lebegés, vagy egy masszázs segíti kiengedni a fáradt gőzt, a jakuzziban mindkét lehetőségre módja van

A jakuzzi egyik előnye, hogy rendszeres használata segít ellazítani a letapadt izmainkat, regeneráló hatással vannak azokra. Miközben a testünket kívülről ápolja, immunrendszerünkre is jótékony hatást gyakorol. Képes méregteleníteni a bőrünket, ezzel megelőzhetőek a betegségek is. Minden olyan embernek bátran ajánlják, akik valamilyen autoimmun betegséggel, reumával, isiásszal, ízületi bántalmakkal vagy gerinc problémával élik mindennapjaikat.

Lelki és testi megnyugvás jakuzziban

Fotó: Flickr

Számtalan fizikai hatás mellett fiatalítja a bőrt. Középkorú hölgyek ezért előszeretettel használják a jakuzzit, bőrük feszesebb, szebb lesz. A narancsbőr nagyon sok nő életét megkeseríti. A jakuzzi szivattyúiból áramló víz-és levegősugár felgyorsítja a véráramlást. Megfelelő étkezés és mozgás mellett akár egy fogyási reakciót is elindíthat a testben. Kutatások kimutatták, hogy azoknál a nőknél, akik rendszeresen használták a jakuzzit halványodott, majd teljesen eltűnt a cellulitis. A pihentetőbb alvás előtt sokan egy-két órára ellazulnak a jakuzziban.

Egyes cukorbetegek beszámoltak arról, hogy rendszeres használata után csökkenthették az inzulin adagjukat. A jakuzzi kádban való ellazulás újjáéleszti Önben is azon életerőket, amelyek egyensúlyt és energiát biztosítanak a természetes harmónia megvalósulásában. A jakuzzi jótékony hatása széles körben sikert ért el a fizikoterápia területén, és ilyen jellegű kezeléseket alkalmaznak jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában is. Ez elsősorban a magas vérnyomás és a stressz tüneteinek kezelésében segít, és általában növeli a jó közérzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában