Játékokat adományozott a kórháznak

2018.12.19. 10:30

Kiemelten fontos, hogy támogassák a dunaújvárosi közösségeket

A karácsony közeledtével valamennyi cég, vállalat és civil szervezet igyekszik lehetőségeihez mérten támogatni azokat a csoportokat, akik valamilyen szempontból rászorulnak a segítségre.

Tóth Alexandra

A Tesco ezúttal a Szent Pantaleon Kórházban kezelt gyermekeknek szeretett volna kedveskedni játékadományaival. A dunaújvárosi áruház képviseletében Parádi Erika területi személyzeti támogató, valamint Fülöp Zsuzsanna dunaújvárosi személyzeti specialista jelent meg az ünnepélyes ajándékátadáson.

A Tesco képviselői és a kórházi dolgozók az ajándékok mögött Fotó: Szent Pantaleon Kórház

Parádi Erika elmondta, hogy cégük évek óta kiemelten fontosnak tartja a helyi közösségek támogatását. A karácsony közeledtével a dunaújvárosi áruház szerette volna meghitté varázsolni a szeretet ünnepét azoknak a gyermekeknek, akik a kórház falain belül, otthonuktól távol kell hogy ünnepeljenek. Nélkülözhetetlennek tartja az adakozást, és az élelmiszerbankon keresztül is segítik a rászoruló családokat. Fülöp Zsuzsanna megemlítette, hogy lehetőségeikhez mérten szeretnék a kezdeményezést jövőre is megismételni.

Dr. Mészáros Lajos, a kórház főigazgatója személyesen köszönte meg a hölgyeknek és a Tescónak az ajándékokat az intézmény és a gyermekek nevében is. A temérdek ajándékot a gyermekosztályon, a fül-orr-gégészeti valamint az urológiai osztályon kezelt betegek között fogják szétosztani, és persze a családi napközi bölcsődéjébe is jut majd belőlük. A kis betegek biztosan nagyon örülnek majd, hiszen a játékok több korosztály számára is érdekesek és hasznosak lehetnek, és sokat segítenek majd a felépülésben is a piciknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában