csodás fotók és gondolatok Dunaújvárosról

2019.09.11. 11:00

Olvasói lélekemelő pillanatok

Kedves olvasónk, Szentes Kitti az alábbi levelet küldte el nekünk, amelyet szívesen osztunk meg az olvasóinkkal. A csodás fotóit ez úton köszönjük!

duol.hu

„Örömmel olvastam Lélekemelő pillanatok cikküket. Szeretnék néhány sort írni, illetve pár saját fotót mellékelni, hogy nekem mit jelent ez a város.

Szomorúan olvasom azt a rengeteg negatív véleményt amit az egyik közösségi portál csoportjában ontanak magukból az emberek, természetesen ugyanennyi pozitív komment is lapul a sorok között.

De egyszerűen nem tudok elmenni ezek mellett, lehet, hogy csak egy iparvárosról van szó, nekem mégis megnyugvás meglátni amikor közeledem a városhoz a Vasmű kéményeit, a híres víztornyot, a kilenc-, tízemeletes paneleket.

Szeretem a céltalan sétákat, akár a belvárosban, akár a csodás Dunaparton. Minden évszakban csodás ez a város.

Itt tanultam, itt dolgozom, életem nagy részét itt töltöm, minden zegzugát ismerve. Imádom fotózni, ezért is ragadtam billentyűzetet, kezdő, hobbi fotósként szeretném Önökkel megosztani pár képemet.”

Ikonikus daruk tükröződése
Fotók: Szentes Kitti
Tavasszal a Szabad strand
Csendes délután
Feketén-fehéren
Virágos Dunaújváros
Csendélet a csodás ligetben
Ez is Újváros
Portré

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában