széles kínálat

2020.05.21. 10:21

A következő hat évben 10 új autót dob piacra a Lada

A Lada márka felvirágoztatása a célja a tulajdonos Renault-Nissan konszernnek, ezért a következő hat évben 10 új autót dobnak majd piacra, és a már piacon lévő autókat is mind frissítik majd.

Forrás: automotor.hu

A konszern globális termelési hálózatba akarják beilleszteni a Togliatti gyárat, ezért is tudnak majd ilyen rövid idő alatt ilyen nagy számban új modelleket piacra dobni. Hogy pontosan milyen autók várhatóak a Ladától, nem derül ki az alul megnézhető orosz nyelvű videóból, amelyben Alekszej Lihacsev, a Lada B/C platformokért felelős igazgatója tart előadást a Togliatti Egyetem hallgatóinak – ismerteti az Autó-Motor.

2020-2022 között öt új autót dobnak piacra,

ezek között lesz majd a retrós elemeket is felvonultató, de azért modern megjelenésű Niva, amelyet Nyugat-Európában is forgalmazni akarnak, de a (következő) Dokker alapján is saját haszonjárművet/családi autót szeretne az orosz márka,

és a Largus modellt is frissítik majd, de lesznek akkumulátoros-elektromos autók is az újdonságok között.

Technikai oldalról megkezdik majd az 1,3 literes turbómotor gyártását, vezetőtámogató rendszerekkel szerelik fel autóikat, és az online-szolgáltatásokat is bővítik majd – írja a lap.

 

Címkék#Lada

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!