Életmód

2012.12.07. 17:47

Meditáljunk, figyeljünk befelé

Öltözessük ünneplőbe a lelkünket, és sugározzunk szeretetet a világra! "Ahogy benn, úgy kinn!" - ez univerzális törvény!

Simon Erzsébet

- Beköszöntött a tél... lecsendesedik a világ. Advent van, a várakozás ideje... a készülődésé... a ráhangolódásé... a befelé figyelésé.

- Miközben próbál minket beszippantani a karácsonyt eszközként felhasználó fogyasztói társadalom, álljunk meg egy pillanatra, és tegyük fel a kérdést: Mi okoz számunkra valódi örömöt, mire van igazán szükségünk? A válasz: szeretetre!

- A meditáció egy csodálatos lehetőség, hogy felfedezzük magunkban a belső békét, és a lelkünk mélyére hatolva a szeretetet, amit nem kell keresni, mert bennünk van, eredendően. Csak alkalmassá kell válnunk az odaadására és a befogadására!

- Egy mély relaxált, lecsendesedett állapotban, a belső csöndben megértjük: a szeretet túlszárnyal mindenen; túlszárnyal az anyagon, a testen.

- Ahogy egyre tudatosabbá válunk, egyszer csak feltölt minket egy hihetetlen érzés, amit egyszerűen szeretetnek hívhatunk.

- Ahogy túlcsordul bennünk a boldogság, azt érezzük, hogy ezt mással is meg kell osztanunk.

- Próbáljuk meg a lényünket ebben a sötét világban fényessé és sugárzóvá tenni, mert magától nem lesz az.

- A világunk vészterhes, tele van indulatokkal, feszültségekkel, ám ha valamennyien arra törekednénk, hogy magunkban megtaláljuk a belső nyugalmat és a végtelen szeretet erejét, megváltozna körülöttünk a világ.

- "Ahogy benn, úgy kinn!" - ez univerzális törvény!

- Öltözessük hát ünneplőbe a lelkünket most, és sugározzunk szeretetet a világra!

Mold Ágnes életmód-tanácsadó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!