Életmód

2017.06.23. 16:48

Szoláriumozási kisokos, hogy a nyaralás előtt a legjobb színed legyen

A nyaralás előtt mindenki szép, barna bőrt szeretne, ám sokan elfeledkeznek az egészséges szoláriumozás szabályairól melyekre, ha odafigyelünk nemcsak megjelenésünk lesz vonzóbb, hanem szervezetünkre is kedvező hatásokat gyakorolunk.

Az optimális és okos szoláriumozás a mértékletességben rejlik - mondja Kovács Krisztina a téma szakértője. Fontos, hogy ismerjük saját bőrtípusunkat, hiszen ez befolyásolja, hogy milyen gyakorisággal, hány percig, milyen tartósan élvezhetjük elért bőrszínünket. A fehér bőrűek kezdésként 6-8 percig tartózkodjanak a szoliban, amit később 2 percekkel megnövelhetünk, hogy bőrünk is fokozatosan megszokja a szoli hatásait, így elkerülhetjük a leégést.

Kovács Krisztina

A magas hő miatt könnyebben kiszárad a bőr, így a hidratálásra fordítsunk figyelmet, melyet a szoláriumozás végeztével, egy pohár vízzel már meg is tehetünk. Ügyeljünk rá, hogy szoláriumozás előtt a sminket távolítsuk el, mert a melegtől kitágult pólus eltömődhetnek és öregíti is a bőrt. Az üde, természetes barnaság mellett az ekcémás, pattanásos bőr felszínét is megszépíti, így bőrproblémák kezelésére is ajánlott. A szalonokban különböző fantázianevekkel ellátott csőtípusokkal találkozunk, melyek eltérő erősségűek, így bármely bőrtípussal is rendelkezzünk, biztosan megtaláljuk a sajátunknak megfelelőt. A fokozatosságot betartva pedig sokáig élvezhetjük egyenletesen barnult, egészséges bőrünk szépségét.

Kovács Krisztina

Római Szolárium Stúdió
cím: 2400 Dunaújváros Római körút 25.
tel: 06 30/903-5135
facebook: Római szolárium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!