a gyűrű ura

2019.01.12. 09:00

Szakítani akart, de annyira berúgott, hogy véletlenül megkérte a barátnője kezét

Alig kezdődött el az év, máris megvolt az év leglúzerebb lánykérése.

Forrás: Shutterstock

A következő történet megemésztéséhez bizony nagy levegőt kell venni. Egy férfi ugyanis ahelyett, hogy szakított volna a barátnőjével, akit jó ideje csalt, annyira berúgott szilveszter este, hogy megkérte a lány kezét, akit eredetileg dobni akart.

Minderről a Redditen alapján a Borsonline számolt be, ahol a következő kérdéssel fordult a netezőkhöz: vajon lemondhatja-e a dolgot és visszakérheti-e a gyűrűt, amit a lány ujjára húzott?

Mint leírta, egy ideje már volt viszonya egy kolléganőjével. Eredetileg neki vette a gyűrűt, és az ő kezét szerette volna megkérni, azonban annyira berúgott a szilveszteri bulin, hogy valahogy elragadta a hév, és szakítás helyett a megcsalt barátnő kezét kérte meg. A lány azóta mindenkinek beszámolt a lánykérésről, a Facebookra is kitette – ami persze jóval nehezebbé teszi az egész dolog visszacsinálását.

Nos, egy ilyen kalamajkából valóban nem lehet egyszerűen kikeveredni, még tapasztalt Redditezők segítségével sem.

A posztra kilenc nap alatt több száz hozzászólás érkezett. Természetesen igen sokan kétkedve olvasták a történteket. Lehet egyáltalán valaki ekkora lúzer? Többen egyébként elkeserítették a posztolót: az eljegyzést lemondhatja, de a gyűrűt nem kérheti vissza, az ugyanis ajándék. Az persze más kérdés, hogy ha mindezt elmondja a jegyesének, akkor az valószínűleg minden további nélkül hozzávágja az értékes ékszert.

Csak hogy ne legyen olyan egyszerű az ügy, a poszt (álnév mögé rejtőző) szerzője egy későbbi kommentben beszámolt a fejleményekről is: meggondolta magát, és belevág az esküvőbe. Rájött ugyanis, hogy barátnőjét/menyasszonyát jóval régebben ismeri, mint kolléganőjét, akivel viszonya volt. Az persze más kérdés, milyen tartós lehet egy olyan kapcsolat, ami ilyen méretes hazugságra épül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!