Még egy győzelem, és műteni kell

2017.09.25. 13:42

Nyert a Valencia, de elvesztette legfontosabb emberét

Megfizette a túlzott gólöröm árát a Valencia labdarúgócsapatának edzője: Marcelinho García Toral combizomsérülést szenvedett, miután Simone Zaza vasárnap a Real Sociedad elleni mérkőzés 85. percében megszerezte a győzelmet érő gólt.

Valencia's coach Marcelino Garcia Toral looks on before the Spanish league football match Real Madrid CF vs Valencia CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on August 27, 2017. / AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Curto De La Torre

A 3-2-es vendégsikerrel zárult bajnoki találkozón együttese harmadik találata után a tréner felugrott, majd bal combhajlító izmát dörzsölgetve, bicegve ment vissza a kispadhoz.

„Egy kicsit öreg vagyok már ehhez, akadnak olyan helyzetek, amelyekben vissza kell fognom magam” – mondta az 52 éves edző, hozzátéve: még mindig jobb, hogy ő sérült meg, mintha az egyik játékosával történt volna hasonló.

„Tudom kezelni, de a jövőben el kell kerülnöm az ilyen helyzeteket” – szögezte le.

A röviden csak Marcelinóként emlegetett szakembert májusban nevezték ki, és a Valenciával jól kezdte a mostani szezont, csapata hat forduló után a negyedik helyen áll.

Borítókép: A Valencia edzője, Marcelino Garcia Toral az augusztusi Real Madrid elleni La Liga-találkozón a Bernabéu stadionban.

AFP PHOTO / Curto De La Torre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!