Horror a parton

2020.08.12. 16:00

Láncfűrészekkel támadt a strandolókra két férfi (videó)

A szörfözőkkel akadt nézeteltérésük, de a rendőrök megérkezése után már nem voltak annyira bátrak.

Forrás: Shutterstock

Horrorfilmbe illő jelenetet vett filmre Kanadában, a Torontó melletti Cherry Beach-en több szemtanú. Az emberek egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy a csendet láncfűrészek zaja töri meg. Két félmeztelen, vérző fejű és mellkasú férfi jelent meg a strandon, kezükben egy-egy láncfűrészt tartva – írja a V4NA hírügynökség.

A szemtanúk elmondása alapján a két férfi előzőleg vitába keveredett egy társasággal, ami verekedéssé fajult. Mindketten megsérültek, majd elhagyták a helyszínt, kisvártatva azonban visszatértek, de ezúttal láncfűrésszel a kezükben, és fenyegetni kezdtek néhány szörfözőt.

Az incidensnek a rendőrség vetett véget, a hatóságot egy szemtanú értesítette. A láncfűrészes férfiak hamar megadták magukat, a rendőrök pedig letartóztatták őket, és másnap már bíróság elé is álltak. A hatóságok nem fedték fel a támadók kilétét, és egyéb részleteket sem közöltek a támadásról, mivel a nyomozás még folyamatban van.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!