meglepetés

2017.11.23. 16:34

iPhone helyett krumplit rejtett a drága doboz (videó)

Pontosan tizenegy darabot.

Egy amerikai nőt kellemetlen meglepetés ért, miután egy fekete furgonból vásárolt egy iPhone 6 készüléket, a dobozban azonban nem az volt, amire számított.

Az autó oldalán az állt, hogy Black Friday Sale, azaz az év legnagyobb leárazására hivatkozva árusított termékeket. A nő elmondása szerint volt minden: ruhák, cipők, órák laptopok. Megkérdezte az eladót, hogy iPhone van-e. Az árus rögtön válaszolt, hogy van és most 100 dollárért (27 000 forint) odaadja.

Valószínűleg a vásárló egy életre megtanulta, hogy furgonból nem vásárol semmit. A telefon dobozát ugyanis csak otthon nyitotta ki, ám nem a hőn vágyott készülék volt benne, hanem krumpli, szám szerint 11 szelet. Ezen felül – vélhetően a súlykiegyenlítés miatt – egy töltőt is tartalmazott a csomag.

A pórul járt nő a leírás szerint nem ment vissza az „eladóhoz”, mert saját hibájának tartja, hogy nem ellenőrizte a dobozt, és VICCESNEK TARTOTTA az esetet.

Ja, mi is nevetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!