csúcsdöntés

2017.09.09. 22:30

Embervonat-rekordkísérlet a Suzuki esztergomi gyárában

Akkor lesz új csúcs, ha több mint 932 ember vesz részt és több mint 700 métert tesznek meg úgy, hogy mindenki fogja az előtte álló vállát.

Esztergom, 2017. szeptember 9. A gyár dolgozói élõláncban, egymás vállát fogva tesznek meg több száz métert két, erre a célra felállított kapu között, hogy megalkossák Magyarország leghosszabb „embervonatát” a Suzuki esztergomi gyárában tartott rekordkísérlet során 2017. szeptember 9-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A gyár dolgozói élőláncban, egymás vállát fogva tesznek meg több száz métert két, erre a célra felállított kapu között, hogy megalkossák Magyarország leghosszabb „embervonatát” a Suzuki esztergomi gyárában tartott rekordkísérlet során, a Suzuki Családi Nap keretén belül.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ezzel a próbálkozással egy 2009-ből származó csúcsot szeretnének megdönteni az esztergomi Suzuki gyár dolgozói. A kísérlet akkor lesz sikeres, ha a kijelölt két kapu között a résztvevők egymás vállát fogva úgy tesznek meg több száz métert, hogy a „vonat” nem szakad meg.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A korábbi rekordot Dunavecsén a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán állították fel 2009. május 16-án, akkor 700 métert tett meg 932 ember.

Eredményhirdetés még nem volt, türelmetlenül várjuk az adatokat.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!