büfékocsinak jó

2020.09.23. 12:40

Eladó a londoni olimpiai busz

Kétezer fontért, azaz mintegy 800 ezer forintnak megfelelő összegért megvásárolható az a busz, amelyet a 2012-es, londoni nyári olimpia záróünnepségén használtak.

Russell Brand performs atop a psychedelic bus during the closing ceremony of the 2012 London Olympic Games at Olympic Stadium on August 12, 2012 in London. Rio de Janeiro will host the 2016 Olympic Games. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN (Photo by ODD ANDERSEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Odd Andersen

Az eBay aukciós oldalon meghirdetett, pszichedelikus mintázatú busz tetején énekelte el Russell Brand a Pure című számot és a Beatles I Am The Walrus slágerét, majd a Fatboy Slim is „utazott” a járművel, miközben a 80 ezres tömeg a Right here, right now című dalra tombolt.

Aki megveszi az élénk színű kisbuszt, annak rá kell költenie, ha ismét használhatóvá akarja tenni, mivel az eladó azt írja, hogy

a villanymotorját eltávolították, de a kormány- és a fékrendszer ép.

Elsősorban gyorséttermi kiszolgáló helyiségnek javasolja, mivel belül teljesen üres.

A londoni játékok 20 millió fontos költségvetésű záróünnepségét világszerte 750 millióan követték figyelemmel a televízióban.

Borítókép: Russel Brand a busz tetején a londoni záróünnepségen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!