elolvadt az internet

2018.10.11. 20:30

Egérkarbantartóként dolgozik Pál, az izlandi magyar cica

Még saját belépőkártyát is kapott.

Egy magyar macska lett az internet új kedvence: ő nem más, mint Pál Dáníelsdóttir, a cirmos cica, aki magyar gazdáival az izlandi Snæfellsnesben él, és a Fosshótel Hellnar „egérkarbantartója„ – írja az Iceland Monitorra hivatkozva az Origo.

Komoly munkához természetesen saját belépőkártya is jár, a cicáról róla készült kép pedig viharos gyorsasággal járta be az internetet:

Pál gazdái, Puskas Dániel és Szabó Zsuzsi 2016-ban költöztek ki Izlandra, 2018-ban kezdtek el dolgozni a Fosshótel Hellnarban, ahova magukkal vitték macskájukat is.

Pál is beilleszkedett a hotel életébe, és annyira jó lett az egerek elfogásában, hogy kiérdemelte a saját belépőkártyát.

A hotel vezetősége azt nyilatkozta, hogy igyekeznek pozitív és vidám hangulatot teremteni szállodaláncukban. Pál pozíciója „kísérleti jellegű”, de ha beválik, bővíteni fogják az egérkarbantartó csapatot.

Pál annyira népszerű lett, hogy most már saját Instagram-oldala is van, rajongói itt tudják követni mindennapjait:

Borítókép: Instagram /Pál Dánielsdóttir

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!