Együtt jobb

2022.09.07. 16:00

Nevelőszülőket keres a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Családokat, házaspárokat keres a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nevelőszülői csoportja Budapest és maximum 40 km-es körzetében, nevelőszülői feladatokra.

Forrás: Shutterstock

A megfelelő jelentkezőket előzetes megbeszélések alapján választja ki a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. A nevelőszülők munkájukat foglalkoztatási jogviszonyban végzik, mindezért juttatások illetik meg őket. Nevelőszülőinknek nem a vérszerinti szülők másolása a dolga, hanem valódi családi minták nyújtása, és ezzel egyidejűleg a vérszerinti családdal való kiegyensúlyozott kapcsolattartás.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek személyre szabott gondozására, nevelésére és fejlesztésére; ennek érdekében a nevelőszülők munkáját gyermekorvos és gyógypedagógus is támogatja. Szükség esetén külső szakemberek – például fejlesztő pedagógus, gyermekpszichológus, gyógytornász – segítségét is igénybe vesszük.

Várjuk olyan családok, házaspárok jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek magukban arra, hogy állami nevelésben élő gyermekeknek szerető, biztonságos otthont és támogató családi hátteret biztosítsanak!

További információ: [email protected] e-mail címen vagy a 06-30-520-50-87-es mobilszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!