Nagy meleg

2022.06.27. 17:54

Vizet osztanak a nagyobb vasútállomásokon és buszpályaudvarokon

A hőségriasztás ideje alatt - hétfőtől 10 és 17 óra között - a budapesti fejpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV Zrt.; a Volánbusz a munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyeken a nagyobb forgalmú buszpályaudvarokon oszt vizet.

A vasúttársaság azt közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Budapesten a Nyugati, a Keleti, a Déli pályaudvaron, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

A Volánbusz 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon ásványvizet oszt: Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen - áll a közleményben.

Borítókép: Palackozott ásványvizet osztanak az utasoknak a Déli pályaudvaron 2017. június 23-án. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!