De hamarosan „újratöltik”!

2022.01.19. 19:11

Január 22-én lesz az utolsó Téli Etyeki Piknik

Az év elindulásának egyik legbiztosabb jele, hogy a Téli Etyeki Piknik keretein belül kinyitnak a pincék, présházak, vendégváró helyek, hogy tüzes és gőzölgő italokkal, toros étkekkel csábítsák vendégeiket. Most is így lesz ez január 22-én, és már azt is megtudtuk, hogy ez a Téli Piknik lesz az utolsó. No, de mi lesz utána?

A tizedik évadra időzítették a hírt, hogy a január 22-i Téli Etyeki Piknik az utolsó lesz a sorban. Azonban nem zárásól van szó - közölték a szervezők szerkesztőségünkkel. Épp ellenkezőleg: 

újabb előrelépést terveznek, és a januári Pikniket követően friss, még izgalmasabb tematikával szeretnék meglepni Etyek szerelmeseit és azokat is, akiket eddig még nem láttak vendégül. 

Forrás: Tyukodi László

Arról, hogy milyen rendezvények következnek, a szervezők csak később árulnak el részleteket. Addig is január 22-én – némileg paradox módon - tüzes és gőzölgő italokkal igyekeznek majd hűteni a kedélyeket, és persze lesznek toros ételek, valamint igazi mulatság a téli dűnék között. A böllérek 9 órára időzítették a pörzsölést, hogy ne kelljen a vendégeknek hajnalban kelni, tehát érdemes már reggel kilátogatni a Gasztrosétányra, de egész nap találhatnak maguknak gasztronómiai és kulturális kikapcsolódást, akik például harmonikazenére, malacsütésre, finom falatokra és italokra vágynak.

Forrás: Tyukodi Laszlo

 Érdemes az ingyenes applikációt is végigböngészni, ha kíváncsiak vagyunk a teljes kínálatra.

Az ingyenes e-tyek applikáció (Android *** iOS) nagy segítségünkre lehet, ha a Piknik idejére (vagy máskorra) szállást, vendéglátóhelyet keresünk, programot szervezünk. Tavasztól e-bike bérlést is intézhetünk róla, emellett a Gasztrosétány élő webkamera képe is elérhető az alkalmazásban.

Borítókép: pillanatképek az egyik korábbi Piknikről (Tyukodi László)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!