20°

Otthon

3 hete
Igazán csodás szoba alakítható ki egy tetőtéri lakásból. A tetőtérbe költöző gyerekek egyenesen imádják, hogy az övéké a legfelső szint és hogy nem szokványosan egyenes a plafon. Berendezni sokkal nagyobb kihívás, mint egy négyzet alakú szobát. A fiatal lányok előszeretettel teszik tele kedvenc zenekaruk posztereivel a lejtős tetőt, a fiúk pedig kedvenc sportolóikat csodálhatják ugyanitt.
3 hónapja
Ha a lakás felújítására szánjuk magunkat, a szőnyeg az utolsó eleme az otthonnak, amire hangsúlyt fektetünk. Mire befejeződik a felújítás, gyakran a rendelkezésre álló keret is megcsappan, és a megmaradt összegből gazdálkodva választunk szőnyeget, amelyet sokan az interneten keresztül szereznek be.
3 hónapja
Aki szeret alkotni és kísérletezni, biztosan kedvelni fogja azt az új technikát, amely néhány éve jelent meg a hobbiművészek palettáján. A kreatív trendekben az anyagok jellegében jelentős változás nem történt ám az anyagok felhasználhatósága új szintre emelkedett.
4 hónapja
A napi feladatok, az elvárások, a folyamatos stressz szétfeszítik kereteinket. Bár tudjuk, érezzük, hogy nem jó ez a feszes tempó mégsem tudunk lelassítani, és megélni a pillanatokat.
4 hónapja
A szénkorszak vége felé járva, megélve az elmúlt évtizedekben a Perzsa-öbölben dúló háborúkat, tökéletesen érthetővé válik az olajra használt "fekete arany" kifejezés. Azonban a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett hívei számára a fekete arany valami egészen mást is jelent: a gilisztahumuszt.

Legolvasottabb

1
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
2
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
3
Baleset történt a Vasmű úton!
4
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
5
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
Egy győzelem született
Gallai Péter
Az U17-es csapatban hárman is dupláztak
F1 / 2 órája
Hamilton uralta a szabadedzéseket
A pontversenyben élen álló Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság Egyesült Államok Nagydíjának pénteki második szabadedzésén.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
labdarúgás / 2 órája
Dabasra utazika DPASE
Gróf András
Kemény csatában nyertek / 2 órája
Izgalmas véghajrában három bajnoki pontot szerzett az újvárosi együttes
Gróf András
öt gólt kaptak az Acélbikák / 2 órája
Ez nem volt szép fiúk, több kell!
AGÁRDY CSABA
szakmai megmérettetés / 4 órája
Szombaton rajtol a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny
megyei labdarúgás / 4 órája
A sereghajtó érkezik Baracsra
Gróf András
A csapatverseny élmezőnyében / 5 órája
A Dunaferr úszóinak újabb versenye
Gallai Péter