Egyéb

2008.05.30. 04:10

Enteo - legfrissebb

Közösségi portálunk az ismerősök felfedezésén túl a szórakozásnak és a véleményformálásnak is teret enged. Többek között erről szól összeállításunk.

nincs nev

Kedvencek a ház körül - és az enteón is

 

 

Tovább bővült lapcsoportunk klubjainak köre az enteón. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a napilapban megjelenő Kedvencek a ház körül elnevezésű új mellékletünk cikkei az azonos nevű klub blogjában is elolvashatóak lesznek. A klubhoz bárki csatlakozhat, bízunk benne, hogy hamarosan az állatszerető emberekből egy közösség szerveződik a klub köré. Az enteón a klubhoz tartozó blog kommentálásával, illetve a fórumon lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők az otthon tartott, gondozott állatokkal kapcsolatos problémákat, szabályozásokat, örömöket, aggódásokat, vitákat megbeszéljék egymással. Ha szereti az állatokat és szeretne a Kedvencek a ház körül klub tagja lenni, akkor látogasson el az enteóra!

Társak a függésben

Szinte fizikai fájdalmat érez, ha lemarad kedvenc sorozatának újabb epizódjáról? Reklamáló levelekkel bombázza a hazai és külföldi tévécsatornákat, amiért csak úgy levették a műsorról vagy egyszerűen meg sem vásárolták a következő évadot? Ismerősek a tünetek? Ha igen, akkor ön is sorozat- függő. Ne essen kétségbe, inkább csatlakozzon az enteo Sorozatfüggő klubhoz, hogy megismerkedjen sorstársaival. S a klub fórumán társalogva hátha sikerül tippet szerezni ahhoz is, honnan töltheti le kedvenc tévéműsorából a következő évadot!

 


Gyermekáldás

 

 

Kismamának a kórházban:

 - A boldog apa odakint áll egy csokor virággal. Beengedem, jó?

 - Jaj, Isten ments! Min- den percben megérkezhet a férjem!

 

 Van egy jó vicce? Ossza meg másokkal is az enteo fórumán a humor topikban!

 

 

 

 

EFOTT  már az enteón is!

 

A visszaszámlálás elkezdődött, kevesebb mint 50 nap van hátra az ország egyik legnagyobb zenés-sportos rendezvényéig, amit idén Dunaújvárosban rendeznek;  az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját. Keresse közösségi portálunkon  az EFOTT-ot, mint eseményt, és csatlakozzon hozzá, ha Ön is részt szeretne venni! Ha kedve tartja, létre hozhat saját eseményt is, ahol  összekapcsolhatja a hasonló érdeklődésű embereket. Képpel és videóval is színesítheti a kívánt tartalmat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!