Szakmákról a gyakorlatban

2019.02.21. 07:39

Vezetői döntések, celebek, tudatos pálya – témakavalkád

Szabó Szabolcs

Mozgalmas programcsomag várja ma a DSzC Rudas Közgazdasági Szakgimnázium és Kollégium diákjait, ugyanis a szakmák napján huszonöt, izgalmasnak ígérkező előadás és bemutató keretében gyarapíthatják tudásukat, és ismerkedhetnek meg számos szakma tekintélyes képviselőivel. A programkínálat átfogja a Rudas teljes képzési palettáját, így korunk gazdasági, kommunikációs, informatikai, turisztikai témái mellett számos „sportos” jellegű különóra közül is választhatnak majd a diákok. A rendhagyó órarend délelőtt fél tízkor kezdődik és egészen délután kettőig tart.

A szakmák napjának az egyik fő célkitűzése, hogy a képzési területükön belül új irányokat, lehetőségeket is megismerjenek a részt vevő középiskolások, továbbá a diákok motivációt is és biztatást kapjanak a további tanulásra, valamint elképzeléseik megvalósítására. Éppen ezért az előadók között számos olyan, korábbi rudasos diák is lesz, aki már tudományos, kutatói pályára lépett, illetve dolgozik vagy éppen sikeres, innovatív cégvezetővé, vállalkozóvá vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!