kis- és középvállalkozásokra fókuszálnak

2019.02.12. 09:00

Országos Innovációs Fórum lesz Dunaújvárosban

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) és a Magyar Kereskedelmi Iparkamara (MKIK) közösen szervez országos, a kis- és középvállalkozásokra fókuszáló szakmai rendezvénysorozatot Országos Innovációs Fórum címmel, amely 2019. február 28-án Dunaújvárosba is ellátogat.

duol.hu

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) Országos Innovációs Fórumot szervez Magyarország újjá szerveződő innovációs ökoszisztémájának bemutatása, valamint a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatban felmerülő igények felmérése céljából. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással megvalósuló rendezvénysorozat kiemelt szakmai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Helyszín:

Hotel Kepely; 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 35.

Időpont:

2019. február 28. 10 órától

Kiemelt eseményre meghívást kaptak a térség meghatározó innovációs szereplői és intézményvezetői, így lehetőség nyílik a helyi és megyei szakmai tapasztalatok, innovációs igények közös feltérképezésére. Egyúttal teret adnak a rendezvény keretében a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatos igények felmérésére is.

Tervezett szakmai program:

  • Regisztráció – 10:00-10:30
  • Plenáris ülés – 10:30-12:30

  • Nemzeti KFI stratégia – ITM – Dobi-Rózsa Anikó szakértő, Innovációért Felelős Helyettes Államtitkárság
  • KFI pályázati irányok 2019 – NKFI Hivatal – Szabó István innovációs és általános elnökhelyettes
  • Duális képzés, Ipar 4.0 – ITM – Ács Attila tudásgazdasági szakértő, Innovációs Osztály
  • HORIZON 2020 és Bilaterális Nemzetközi pályázatok – NKFI Hivatal – Divinyi Ágnes EU referens
  • Felsőoktatási KFI szolgáltatások – Dunaújvárosi Egyetem – Ladányi Gábor igazgató, Ipari-Fejlesztési Központ
  • Szakképzési Centrumok szolgáltatásai – Dunaújvárosi Szakképzési Centrum – Bay Zoltán Nkft. Szolgáltatások – Bay Zoltán Nkft.; Lenkeyné Bíró Gyöngyvér divízió igazgató
  • Ebéd – 12.30-13.30
  • Workshop 13.30-14.30 (Részvételi szándékot külön jelezni szükséges!)
  • A rendezvény célja

    Megújuló innovációs környezet legfőbb irányainak bemutatása, a széles körű közvetlen szakmai tájékoztatás, pályázói kör kiszélesítése, igényteremtés és igényfelmérés, konzultációs lehetőség biztosítása a tervezett támogatási lehetőségekről, szakmai párbeszéd során vélemények és javaslatok begyűjtése, partneri kapcsolat erősítése.

    A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap kitöltése a plenáris programon és a munkaebéden való részvételre jogosít. A délutáni szakmai workshop-ra jelentkezni korlátozott létszámban lehet a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara [email protected] email címén.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!