felhívás

2019.10.06. 13:30

Legyen Ön is arany-, ezüst- és bronzkoszorús mestercím birtokosa

A városi kamara arany-, ezüst- és bronzkoszorús mestercím adományozásával szeretné elismerni a hosszú idő óta kiemelkedően magas szakmai színvonalon, erkölcsi és szakmai példamutatással tevékenykedő helyi mesterek munkáját.

duol.hu

Történelmi szinten az aranytartalék

Forrás: MNB

Azon kiváló mesterek jelölését, jelentkezését várjuk, akik munkásságuk során meghatározó és példamutató módon hozzájárultak a térség gazdasági fejlődéséhez, a tanulóképzéshez és a szakmai utánpótlás neveléséhez.

A cím adományozásához mestercímmel kell rendelkezni, továbbá

  • Arany Koszorús Mester esetén legalább 30 év,
  • Ezüst Koszorús Mester esetén legalább 20 év,
  • Bronz Koszorús Mester esetén legalább 10 év
  • gyakorlati idő és büntetlen előélet szükséges.

    (A gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az előírt gyakorlati idő minimum 50%-át az adott szakmában folyamatosan eltöltött gyakorlattal kell igazolni.)

    Az adományozás megítélésénél előnyt jelentenek a szakmai versenyeken elért eredmények, a folyamatos szakmai továbbképzéseken történő részvétel, valamint a tanulók képzésével kapcsolatos tevékenység.

    Az adományozott személyre 2019. október 11-ig a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárságán írásban leadott, vagy a [email protected] e-mailcímre, illetve a Kamara levelezési címére (2400 Dunaújváros, Latinovits Zoltán utca 10.) elküldött, indoklással ellátott javaslatot tehetnek szakmai szervezetek, vagy magánszemélyek is. A javaslatban kérjük megadni a jelölt nevét, elérhetőségét, jelenlegi munkahelyét, foglalkozását és mester végzettségének időpontját is, továbbá az őt jelölő személy, vagy szervezet elérhetőségét.

    A javaslatokat a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Elnöke által megbízott Adományozó Testület bírálja el és dönt a címek elnyeréséről.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!