a „semmiből jöttek”

2019.04.08. 07:18

Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom városunkban

Lakossági fórumot tartott szombaton az MMK-ban Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, amelyen mintegy hetvenen vettek részt. Az országosan a Jobbikból kivált tagok által létrehozott mozgalom – a közelmúltban – városunkban is alapszervezetet alapított.

DH - információ

Forrás: mti

A dunaujvaros.com információja szerint a rendezvény előtt Árgyelán János, a párt igazgatója elmondta, hogy országjárásba kezdtek, folyamatosan építkeznek és fontosnak tartja, hogy bemutassák magukat itt a városban is.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke kifejtette, hogy polgármesteri teendői mellett (Ásotthalmon polgármester – a szerk-) folyamatos országjárásban van már egy éve, így szinte észre sem vette, hogy elkezdődött az Európai Parlament májusi választását megelőző kampány. Mint mondta, a „semmiből jöttek”, nem áll mögöttük állami támogatás, csak a tagjaik és szimpatizánsaik munkájára számíthatnak. Mandátumok számolgatásába nem kezd, ha ezt tenné, akkor nem a Mi Hazánk listáját vezetné, hanem a Jobbikét. A Jobbik szerinte mára egy balliberális párttá vált és pontosan azt valósítja meg most, amiért anno megalakult. Mint mondta a Jobbik folyamatosan hazudik, letagadja múltját, a párt megmásítja korábbi kijelentéseit, mondván azok mára már érvénytelenek. Mint mondta, ő ezzel nem tud azonosulni, 23 éve politizál és most is azt hirdeti, mint akkor. Újságírói kérdésre, miszerint Dunaújvárosban és térségében a választók valós, a fejlődésért dolgozó alternatívát találhatnak-e Pintér Tamás személyében, azt mondta, hogy Pintér sok mindent mondott már és annak az ellenkezőjét is, így nem hiteles. Kiemelte, hogy a Mi Hazánk azoknak az embereknek kínál választási alternatívát, akik sem a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, sem a Gyurcsány vezette „elvtelen módon egyesült balliberális oldalban” nem találják meg a számításukat. Hangsúlyozta, hogy gyökeres változásokat szeretnének és fontos stratégiai kérdésekben képviselnék a lakosságot, mint a magyar vállalkozások támogatása a multinacionális cégekkel szemben, illetve a kilakoltatott magyar családok támogatása a bankokkal szemben. DH – információ

vezető fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!