legyen tánc

2018.11.27. 07:30

Hajrá Vasas!

Bajusz György

Budapest, 2014. április 5. A nyárádszeredai Bekecs Táncegyüttes a Fölszállott a páva címû népzenei és néptánc tehetségkutató sorozat elsõ középdöntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai 1-es stúdiójában 2014. április 5-én. MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Forrás: MTI

Fotó: Honéczy Barnabás

Be kell vallanom, hogy nem vagyok teljesen elfogulatlan a Vasas Táncegyüttest érintő hírekkel. Ugyanis két gyermekem is oszlopos tagja a nagy múltú, nemzetközi sikereket is elért együttesnek. Figyelemmel követem a táncosokkal kapcsolatos híreket, nagyon tudok, tudunk örülni a sikereknek a családommal együtt. Amikor ilyen hírt kapunk, akkor az ember elfelejti a sok próbára járást, szendvicskészítést, készülődést a fellépésekre. Nem beszélve arról, hogy a lányoknak minden alkalomra kikeményített, gyönyörűen vasalt szoknyában illik megjelenni – ez nem kis próbatétel annak, aki vasalja. De nem tudok mást mondani: Hajrá, Vasas!

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!