A kilencedik: 2019. február 9-én

2019.01.20. 18:00

Folytatódik a hagyomány: idén is lesz Vállalkozók Bálja

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos eseményén idén a sztárfellépő Tolvai Renáta lesz, a báli zenét ismét a Digitál Együttes szolgáltatja, a helyszín is a szokásos, a Campus Aréna, a jó hangulat garantált!

duol.hu

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2019. február 9-én 19 órai kezdettel megrendezésre kerül a Vállalkozók Bálja. Helyszín a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénája (Dunaújvárosi, Táncsics M. u. 1/A). Sztárfellépő Tolvai Renáta, aki 2010-ben megnyerte a Megasztárt és az Év Hangja címet, azóta több lemeze jelent meg, slágerlistás dalokkal. A báli zenét a Digitál Együttes szolgáltatja. Fellépnek még a műsorban: Pintér Kata (kétszeres magyar Pole Fitness Beauty bajnok, 2018. év előadóművésze díj), Horváth Luca (világbajnoki aranyérmes légtornász légtorna kocka kategóriában), Pannon Oktatási Központ diákjai. A büféasztalos vacsorát (különféle hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcsök) a Campus Étterem biztosítja Horváth Attila vezetésével.

A helyi vállalkozói közösség összefogását megjelenítő eseményen kerül sor az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjak átadására is.

A tombolasorsoláson ismét értékes nyeremények várják a szerencséseket, a bevételt a kamara elnökségének döntése értelmében a szakmai világversenyeken és az országos szakmai versenyek döntőjében résztvevők felkészülésének támogatására, a kiemelkedő eredményt elérők az elismerésére fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!