ha van rá igény

2019.01.15. 12:00

Adony Város Önkormányzata bölcsőde kialakítását tervezi

A fejlesztési elképzelés megvalósítása csak megfelelő lakossági igény fennállása esetén lehetséges

duol.hu

Műszakilag már átadták, és hamarosan „be is lakják” a városi bölcsőde két új csoportszobáját a kiszolgálóhelyiségekkel együtt. Korszerűsítették a fűtést, kicserélték az ajtókat, ablakokat is. Az épületet, az irodai rész kivételével hőszigeteléssel látták el. Ha szükséges, most már akár 125 apróságot is el tudnak helyezni az intézményben, amelynek bővítése 95 millió forintba került, ebből az elnyert támogatás 91 millió.

Forrás: Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

Adony Város Önkormányzatának tájékoztatása szerint a hónap végéig kell visszaküldeni azt a település honlapján található kérdőívet amellyel felmérik a város lakóinak igényét arra, hogy új bölcsődei ellátás szolgáltatást alakítsanak ki

A kitöltött adatlapokat január 31-ig kell az Adonyi Közös Önkormányzati Hivatalba (2457 Adony, Kossuth L. u. 4.) visszajuttatni, vagy az leadni az adonyi védőnőnél, illetve el lehet küldeni e-mailben az [email protected] e-mail címre.

Az adatlapok megtalálhatók, kérhetők a helyi védőnőnél és az önkormányzatnál is.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!