a sport összehoz

2019.10.04. 07:30

Kellemes meglepetés

Agárdy Csaba

Budapest, 2018. november 7. Bodó Christopher (k) és a kazah Jegor Salapov a Négy Nemzet Tornáján játszott Magyarország - Kazahsztán jégkorongmérkõzésen a budapesti Tüskecsarnokban 2018. november 7-én. MTI/Czagány Balázs

Talán új kapcsolat kezdődik szurkolói szinten a magyarok és a szlovákok között. (Sportvezetők és klubok terén eddig sem volt probléma.) A napokban rendezték az első osztályú szlovák jégkorong-bajnokságban Pozsonyban a Slovan Bratislava–DVTK meccset. Magyar csapat az Extraligában először látogatott a szlovák fővárosba, mivel a Slovan eddig az orosz KHL-ben szerepelt. A lényeg: a találkozó előtt az eredményjelzőn a piros-fehér-zöld szín jelent meg, és a Himnuszunk énekelt formáját játszották le a házigazdák. A gesztus nemes, az pedig, hogy nem volt fütty­koncert – a múltat tekintve – kellemes meglepetés volt, és példaértékű kell, hogy legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!