Vizirájder

2019.08.15. 08:30

Őrült hajók és kapitányaik dzsemborija

Augusztus 17-én, szombaton ismét eldördül a dunai Forma–1 startpisztolya, a ­nyár legőrültebb vizes fesztiválján és versenyén a hartai Duna-parton!

duol.hu

Budapest, 2019. március 23. A Duna budafoki szakaszán kiemelt két világháborús bomba egyike a hatástalanítás után a honvédség AM-31-es tûzszerész hadihajójának fedélzetén a XXII. kerületi partszakasznál 2019. március 23-án. MTI/Lakatos Péter

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Vizirájder, Unott Unikor­nis, Hajótöröttek, Sex Machine, Wilson, Jackship, Latin Lover, Szürkemarhák, Pet-thing, Rozsdás Bökő, Őstuskó, Flinstone-ship és a többiek hamarosan vízre szállnak a Dunán, hogy bezsebeljék a VI. Hartai Őrült Hajók Verseny első díját, az 50 korsó sört és a világtengerhíres dicsőséggel járó vándorkupát! A verseny minden évben a helyi lelkész hajóáldásával kezdődik, hogy a hajók és matrózaik szerencsésen megússzák a vízi kalandokat. A kizárólag manuális hajtással és úszásra rendeltetésszerűen alkalmatlan eszközökből készített „járművekkel” versenyző csapatok próbálnak minden évben minél látványosabb őrültségekkel előállni. A versenyre szombaton 12 órától várják az érdeklődőket és szurkolókat.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!