rockmaraton

2018.09.14. 07:30

Visszavárjuk a rockereket jövőre is

Az esemény nagyon pozitív képet alakított ki a rockerekről a lakosság szemében, a fesztiválozók pedig imádják a Szalki-szigetet.

Tóth Alexandra

Varga Zoltán elégedetten nyilatkozott az idei fesztivál értékelése kapcsán, és az sem mellékes, hogy a Rockmaraton turisztikai jelentősége is óriási Dunaújváros számára. Ezekből már sejteni lehetett, hogy nem hagyja el városunkat a fesztivál, de jobb a bizonyosság. A szervezők, ahogy azt ígérték, a napokban hozták le hivatalos közleményüket a rendezvény Facebook-oldalán arról, hogy minden kétséget kizáróan marad dunaújvárosi a fesztivál.

Idén Powerwolfra igyekezett, jövőre vajon mire bulizik?
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A metál mennyország 2019- ben július 8. és 14. között tartja nyitva kapuit az ország és a világ rock-, punk- és metálrajongói számára. Az igazán fanatikusok már be is szerezhetik elővételes jegyeiket, noha a fellépők kilétét még egy ideig homály fedi. Jól döntöttek, hiszen a fesztivál történetében először maximálva lesz a jegyek száma, azaz 6000 főnél többet nem engednek be a maratonra. A szervezés nagy erőkkel folyik jelenleg is, az első zenekarok neveit októberben hozzák nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!