nagyot küzdött a csapat

2018.05.02. 20:56

Ezúttal a rutinosabb MAFC győzött

A röplabda NB I 5–8. helyért zajló rájátszásában kedden este hazai környezetben szenvedett vereséget a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

A MÁV Előre ellen javíthatnak a piros mezesek Fotó: ZsE/DH

Dunaferr SE – MAFC-BME 1:3 (-23, 16, -18, -22)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Árpás Krisztina, Pőcze Attila.

Dunaferr SE: Bohnicsek, Tomanóczy B., Hatvany Zs., Iván G., Mihucz, Móró, Hartyányi (liberó). Csere: Csizmadia, Iván B., Laczi, Matyiák, Sárközi (liberó).

Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

MAFC-BME: Eke, Kun, Bakóczy, Szabó B., Tar Sz., Bán B., Posztós (liberó). Csere: Csépke, Tari, Gazsi. Vezetőedző: Schildkraut Krisztián.

A MÁV Előre ellen javíthatnak a piros mezesek Fotó: ZsE/DH

Nem a hazai csapat esélyeit növelte, hogy a kezdésre éppen csak „beesett” az oroszországi U20-as Európa-bajnoki selejtezőn járt különítmény. Az első szettben sokáig kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők, de 23–23-as állást követően a vendégek jobban koncentráltak, bár az utolsó pont erősen vitatott körülmények között született. A második játszmában villámrajtot vettek a hazaiak, és előnyüket végig megtartva egyenlítettek.

A harmadik játékrészben a vendégek kezdtek jobban. Az újvárosiak küzdöttek, de a rutinosabb vendégek nem sok esélyt adtak a vezetés megszerzésére.

A vendégeké volt az utolsó poén

A negyedik játszma elején fej fej mellett haladtak a csapatok, de ezt követően tíz ponttal elhúztak a fővárosiak. Az újvárosiaknak azonban sikerült felzárkózniuk, de 22–24 után a vendégeké volt az utolsó poén.

A Dunaferr SE gárdája legközelebb vasárnap 16 órakor lép majd pályára. Hazai környezetben a MÁV Előre csapata lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!