játékos módon

2018.01.26. 08:36

Interaktív tárlat nyílik a Munkásművelődési Központban

Január 29-től öt napon át tekinthetik meg az érdeklődők a Testünk a csoda című kiállítást.

Kovács Anita

Testünk a csoda címmel nyílik kiállítás a Munkásművelődési Központban. Az érdeklődők öt napig tekinthetik meg a különleges tárlatot.

Élményalapú tudás átadása a fizika és a biológia témakörében, és ezáltal az emberi test megismertetése játékosan – ez a lényege ennek a rendhagyó utazó tárlatnak, ami hétfőtől Dunaújvárosban lesz megtekinthető. A szervezők várják a kiállításra a gyerekeket, kicsiket és nagyokat, akiket interaktív játékokkal, rengeteg érdekességgel ismertetnek meg.

Nagyon csábító lehet a gyerkőcök számára, hogy játékos módon találkozhatnak az emberi testtel és annak működésével. Várnak minden érdeklődőt január 29-től a Munkásművelődési Központ színháztermében. A kiállítás mind az öt napon reggel nyolc órától este hat óráig lesz látogatható. Csoportok jelentkezését is várják, amelyektől azt kérik a szervezők, hogy jelentkezzenek be előzetesen az intézményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!