Érvényes a szavazólap

2018.03.13. 10:00

A választási bizottság elfogadta az adattartalmat

Ülésezett tegnap a Fejér megyei 04. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság (OEVB).

duol.hu

Az ülésen részt vett dr. Bakos Károly elnök, dr. Hanák Tamás elnökhelyettes, dr. Balog Edina választott tag, dr. Móricz Zoltán a Fidesz–KDNP jelölő szervezetek által megbízott bizottsági tag, Vereb Zoltán, a Jobbik jelölő szervezet által megbízott bizottsági tag, dr. Tóth István, a DK jelölő szervezet által megbízott bizottsági tag, dr. Sűrű Renáta jegyző, az OEVI vezetője, Gyenge Lajos az OEVI tagja, dr. Molnár Attila, az OEVI tagja, jegyzőkönyvvezető.

Dr.Móricz Zoltán és Vereb Zoltán megbízott bizottsági tagok az ülésen Fotó:Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A bizottság ülésének egyetlen napirendi pontja volt, a 2018. április 8-ára kitűzött ország­gyűlésiképviselő-választás Fe­jér megyei 04. számú OEVK szavazólap adattartalmának jóváhagyása. Végül a bizottság a szavazólap adattartalmát jóváhagyta, és a szavazólapminta mindkét példányát a „nyomtatható” jelzéssel látta el, a tagok a 16 jelöltet tartalmazó szavazólapot aláírásukkal hitelesítették. A lapon még szerepel Herczeg Attila független jelölt is, akinek nyilvántartásba vételét visszautasították. Ő a döntés ellen fellebbezett, így a Kúria döntéséig még szerepelnie kell. Ha a Kúria elutasítja, akkor a szavazólapról is lekerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!