gyógyulófélben

2018.01.30. 12:00

Pecsét István újra hazatért Kínából

Pecsét István barátunk újra megjárta Kínát, hogy egy rövid, ám többfordulós utókezelésen vegyen részt.

Pekarek János

Hazaérkezett első rövid, kínai útjáról Pecsét István, a város és a városkörnyék támogatottja vasárnap délelőtt. István egy hetet töltött Guangzhouban (Kantonban), a Fuda alapítvány klinikáján, ahol különleges eljárásokkal, két évi gyógykezelés során kiirtották szervezetéből a rákos daganatokat, amelyek kezelésére Európában már nem volt mód. Ezúttal azért utazott Kínába István, hogy részt vegyen az első olyan, immunrendszerét erősítő kúrán, amelyet annak figyelembevételével végeznek, hogy átültetett mája miatt szervezetének védekező apparátusát valamilyen mértékben muszáj visszafogni. Az immunrendszer erősítésére viszont szükség van a rákbetegség kiújulásának megelőzésére.

Ezt a kezelést fél éven át havonta meg kell ismételni. Legközelebb február 27-én utazik István. Kedvező tapasztalata volt, hogy az utazás során már nem lázasodott be, ami szervezetének megerősödését jelzi. Örömmel jelenthetjük, a legújabb kínai vizsgálatok is megerősítették: István szervezete pillanatnyilag tünetmentes! Ma, azaz kedden budapesti orvosainak is beszámol az immunerősítő kúra tapasztalatairól, és átadja legújabb leleteit.

István azt mondja most véget ért utazásáról: furcsának találta, hogy ilyen rövid időt, mindössze egy hetet kellett odakint töltenie, távol a családjától: eddig fél, háromnegyed éves kinttartózkodásokhoz szokott. Egy honfitárs házaspár ajánlotta fel lakását számára, és két, Kínában dolgozó korábbi magyar támogatójával is találkozott. Újabb kiutazásáig legfőbb hazai célján dolgozik: továbbra is munkát keres.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!