Dunaújváros

2015.04.24. 15:49

Zacher Gábor a tudatos életről beszélt a dunaújvárosi iskolákban

Dunaújváros – Életmódmenedzsment címmel előadások, sportfoglalkozások és egészségügyi szűrések várták az érdeklődőket a Rudas középiskolában és a Gárdonyi iskolában.

Szabó Szabolcs

– A cél, hogy a mindennapokban minél többször hozzunk jó döntéseket, és ezekből a jó és okos döntésekből már összeállhat egy őszinte és tudatos élet – fogalmazott több száz diák előtt a Rudas középiskolában tartott „Drog helyzet van” című előadásán Zacher Gábor toxikológus, a a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője. A Dunaújvárosi Főiskola szervezésében Életmódmenedzsment címmel szemlétformáló napot tartottak a Rudas középiskolában és a szomszédos Gárdonyi iskolában.

A programok délelőtt tíz óra előtt sportfoglalkozásokkal kezdődtek, majd városrészi egészségszűrés várták a fiatalokat és a környék lakóit. A már említett Zacher Gábor mellett a Dr. Balázs László Lelki állóképesség, avagy „Állj fel és menj tovább” címmel, valamint Kump Edina Életünk piramisa címmel tartott előadást. A programok ideje alatt a Gárdonyi iskolában pedig az ÖKO-Pack játszóház interaktív környezetvédelmi feladataival próbálkozhattak a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!