Dunaújváros

2012.09.17. 13:08

Végh Ferencet nevezték ki a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjévé

Dunaújváros - Augusztusban visszavonták Varga Ernő vezetői megbízatását a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség éléről, hétfőn pedig kiderült, ki az utóda.

duol.hu

Bakondi György tű. altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója szeptember 15-ei hatállyal a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének nevezte ki Végh Ferenc tű. alezredest - tájékoztatott hétfőn Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Végh Ferenc hivatásos tűzoltóként 1995. november 1-jén szerelt fel a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokságra, majd 2005 októberében a dunaújvárosi tűzoltóság tűzmegelőzési osztályvezetőjének nevezték ki. 2012. április 1-jétől a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének iparbiztonsági felügyelője volt, 2012. szeptember 15-től a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője.

Varga Ernő menesztéséről ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!