Dunaújváros

2014.10.14. 15:10

Ünnepelnek a dózsások - Különleges programok várják a diákokat az iskolahéten

Dunaújváros - Megnyitóval és koszorúzással kezdődött a Dózsa György Általános Iskola ünnepi hete hétfőn.

Körmendi Erzsébet

Az elsősavatás, a legkisebbek nagy napja felemelő pillanat volt tegnap délután. A kicsik ünnepsége közben a felsősök kikapcsolódhattak: sakkverseny, retro smink és fodrászverseny, valamint kaszinó várta őket.

A folytatás is érdekes lesz. A diákigazgatójelöltek produkcióit élvezhetik a tanulótársak a mai nagyszünetben. Délután az alsósok táncos meseelőadáson izgulhatnak, a nagyok pedig halloween vetélkedő és legóvárépítő verseny közül választhatnak kedvükre.

Holnap a diákigazgatójelöltek vetélkedőjével indul a délután 13 órakor. Az alsós tanulmányi verseny 14 órakor kezdődik, és ezzel párhuzamosan táncházban is tölhetik az időt az első négy évfolyam tanulói. Az egészségnap már hagyomány a Dózsában ez lesz pénteken délelőtt aerobikkal, zöldség- és gyümölcsszobrok kiállításával. A felsősöknek retro sportvetélkedő is lesz. Fordított nappal, értékeléssel, eredményhirdetéssel zárul a hét szombaton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!