Dunaújváros

2015.09.28. 11:07

Tombol a Széchenyi-hét - Izgalmas és szórakoztató négy nap vár a széchenyis diákokra

Dunaújváros - Megkezdődött a móka a Széchenyi István Gimnáziumban. Idén is négy párt vetélkedik az iskolában.

Munkácsi Réka

Idén is szeptember utolsó hetében rendezik a Széchenyi-hetet. A tizenkettedik évfolyam osztályai most is nagyon kitesznek magukért. A RókA, a Betyárok, a Classik és a Police párt szórakoztatja a héten a diákokat, különböző programokkal és játékokkal délelőttönként. Minden pártnak meg van a saját napja, amikor uralja az iskolát bizonyos kereteken belül.

Hódosi kamilla,Illés Flóra,Szabó Enikő,Gógh Lilla Fotó: Ady Géza

Az első napon a Police párt programjai zajlottak, délután pedig egy izgalmas pártfoci volt. Holnap a Betyárok napja következik és ma lesz a Széchenyi vetélkedő is, amin a kilencedikes csapatok Széchenyi István életével kapcsolatos feladatokat kapnak. Szerdán délelőtt lesz a Classik napja délután pedig a kilencedikesek avatása. Csütörtökön délelőtt a RókA pártra délután pedig a pártvetélkedőre kerül sor, amin a végzősöknek vicces feladatokat kell majd megoldani. Valamint ezen a napon dől el, hogy a négy nap után melyik párt nyeri meg a versenyt, illetve hogy ki kapta a legtöbb szavazatot az alsóbb évfolyamosoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!