Dunaújváros

2015.04.22. 16:27

Szűrések, előadások a Rómain

Dunaújváros – A főiskola rendezésében tartanak ingyenes városrészi egészségszűrést, futóversenyt pénteken a Rómain, de különböző előadások is lesznek, köztük dr. Zacher Gáboré.

Gallai Péter

A pénteki esemény 9.45 órakor négy korosztály – alsósok, felsősök, középiskolások és felnőttek – számára rendezett futóversennyel kezdődik, gyülekező a Rudas iskola előtt. 11.30 órától Lelki állóképesség, avagy Állj fel és menj tovább címmel dr. Balázs László tart előadást a TISZK Római körút 51-es épületében, ugyanitt 12.45 órától Életünk piramisai címmel Kump Edina. 13 órától a Rudas iskola tornatermében a neves toxikológus, dr. Zacher Gábor beszél a droghelyzetről. 11 és 14 óra között a Gárdonyi iskola aulájában ingyenes egészségszűrést tartanak. Lesz vérnyomás, testzsír és vércukor mérés. Hallás- és látásvizsgálat, táplálkozási tanácsadás, egészséges élelmiszerek értékesítése. S ugyanitt öko játszóházat is tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!