Dunaújváros

2014.10.17. 19:50

Szombaton két iskolában is voksolnak

Dunaújváros - Látványos programokkal folytatódtak az iskolahetek: a Dózsában zöldség- és gyümölcsszobrokat sorakoztattak fel a tanulók, a Széchenyiben pedig a pártok vetélkedtek.

Körmendi Erzsébet

 

A már hagyománynak számító egészségnappal folytatódik az iskolahét a Dózsa György Általános Iskolában tegnap reggel. A diákok aerobic-kal kezdtek már fél nyolckor, majd zöldségekből és gyümölcsökből faragott alkotásaikat sorakoztatták fel szemlére. Tetszetősek voltak az alkotások. Színovanalas volt természtesen a diáktársaknak kedvezett a diákigazgató jelöltek programja. A felsősök délután sportvetélkedőn lazíthattak. A mai zárás is izgalmas lesz, hiszen a beiktatott diákigazgató halmozza majd el társait érdekességekkel, különlegességekkel.

Csütörtökön délután sportolhattak a széchenyis diákok

A Széchenyi gimnáziumban pénteken délután a négy párt folytatta hadjáratát, ezúttal egy számukra kiszabott vetélkedőn, amelyet imponáló fölénnyel nyert a Brooklyn csapata, amely jelentős előnnyel várhatja a mai voksolást, hiszen a választási szabályzat szerint e vetélkedő eredménye is vastagon beleszámít a végeredménybe. Szavazás ma!

A diákoknak nagyon tetszettek a zöldség és gyümölcsszobrok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!