Dunaújváros

2015.09.15. 14:53

Sport és hangszer választás Dunaújvárosban

Dunaújváros - Pénteken és szombaton ismét számos sportággal, valamint hangszerrel ismerkedhetnek meg az érdeklődő gyerekek az uszodában és a Vasvári iskola udvarán.

Gallai Péter

Az ingyenes Nagy Sportág és Nagy Hangszerválasztót szeptember 18-án pénteken és szeptember 19-én szombaton 9-17 óra között az Euroshow Kft. rendezi meg. Az első nap az előre bejelentkezett iskolás és óvodás csoportoknak van fenntartva, de 14 órától mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati pedig teljes egészében a családoké, a nagyközönségé.

Akit a mozgás, a sport érdekel, azokat röplabda, birkózás, kajak-kenu, torna, úszás, vitorlázórepülés, jégkorong, vízilabda, brazil jiu jitsu, aikido, hastánc, kung-fu, kangoo, zumba, kézilabda, asztalitenisz, kosárlabda, speed fitness, futball, hip-hop tánc, Break tánc, step aerobic, funkcionális tréning, TRX, akrobatikus rock and roll, pom pom, fashion dance, latin, modern és társas tánc várja edzőkkel, szakmai tanácsadással.

Zenei vonalon furulya, fuvola, szaxofon, pánsíp, cselló, zongora, gitár, ütős hangszer a kínálat a Wesley Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak segítségével.

Idén szerepet kap a képzőművészet, így a festészettel is megismerkedhetnek az érdeklődő gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!