Dunaújváros

2013.04.01. 18:05

Sok-sok labdát adtak az óvodáknak

A napokban zárult le, mégpedig igazi heppienddel a január 19-20-án megrendezett városi kispályás Carissa Kupa jótékonysági akciója.

Pekarek János

A helyi focitornán ugyanis meghirdették az Adok egy labdát! akciót. Ezzel a dunaújvárosi óvodák javára rendeztek gyűjtést, hogy a gyerekeknek sportfelszerelést, játékokat tudjanak venni. Az ötlet mellé állt a városi önkormányzat, valamint számos cég, vállalkozó, szimpatizáns és magánszemély is.



Összesen ötszázezer forint gyűlt össze a kispályás labdarúgó kupán amit a helyi sportáruház további ötvenezer forinttal megemelt. Ebből az összegből labdákat, valamint focikapukat, trikókat, pingpongütőket, rollereket, gördeszkákat ugrálóköteleket, karikákat, bójákat vásároltak az óvodások számára. A felszereléseket Hubacsekné Nagy Emília óvodavezető vette át az adományozóktól.

 




A jótékonysági találkozó résztvevői: Szárszó Lajos, Kalácska András, Petrás Gábor, Hubacsekné Nagy Emília, Tóth Imre, Molnár Judit és Nagyváradi Dávid. Óvodáknak gyűjtöttek pénzt sportszerre (Fotó: Vohlmann György)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!