Dunaújváros

2013.02.18. 10:55

Sértettek jelentkezést várják az elmaradt rockfesztivál miatt

Előzetesen több jegyet is eladtak egy zenei fesztiválra, amelyet tavaly december 7-én rendeztek volna a helyi sportcsarnokban. A rendőrség nyomoz.

Szabó Szabolcs

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen csalás vétség elkövetése miatt. A rendőrség azok jelentkezést várja, akik a Dunaújvárosban, 2012 december hetedikére meghirdetett Legendák napja című zenei fesztiválra belépőjegyeket vásároltak személyesen, vagy más módon tájékoztatta lapunkat a Fejér Megyei Rendőrkapitányság hétfőn délelőtt. A Legendák napja kudarcos szervezésről a Hírlap is beszámolt. Tavaly novemberben huszadikán, a szervezőktől kapott tájékoztatás szerint azt írtuk: A Dunaújváros Sportcsarnokba december 7-re, péntekre nagyszabású rockfesztivált terveztek a Legendák Napja címen. Az esemény azonban elmarad. A rendezők közleményt adtak ki, amiben tudatták, miért is nem lesz fesztivál. Elsősorban azért, mert a dunaújvárosi szervező nem kötött szerződést a Dunaújváros Sportcsarnokkal, így megfelelő helyszín híján a zenekarokkal sem lehetett megkötni a szerződéseket. A megkárosított jegyvásárlók mellett a rendőrség azok jelentkezését is várja, akik információval rendelkeznek az elmaradt koncerttel kapcsolatban. A bejelentéseket személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon vagy a 22/510-510-es (50-75 mellék) telefonszámon várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!