Dunaújváros

2017.03.30. 19:15

Pintér Tamás a jelölt

Dunaújváros - Z. Kárpát Dániel alelnök jelentette be csütörtökön Dunaújvárosban, hogy a Jobbik képviselőjelöltje Pintér Tamás lesz a 2018-as országgyűlési választásokon.

Körmendi Erzsébet

Pintér Tamásról szólva a számonkérést és a konfrontációra való hajlamot emelte ki (jó értelemben véve) Z. Kárpát Dániel a csütörtöki sajtótájékoztatón. Az elvándorlás lassítása, a folyamat megállítása a céljuk, valamint egyebek mellett az emberközpontú egészségügyről, az adó- és családtámogatási rendszer megváltoztatásáról szólt az alelnök. Ahogyan fogalmazott, Pintér Tamás a jövőben - ahogyan országgyűlési képviselőként eddig is - szót emel a helyi ügyekben.

Pintér Tamás és Z. Kárpát Dániel a sajtótájékoztatón Fotó: Ady Géza

Pintér rövid bemutatkozása után a terveiről beszélt, elmondta: a pálya széléről kiabálás helyett továbbra is a tényleges tetteket választja. Országgyűlési képviselőként, lokálpatriótaként az itt élők szolgálatában és érdekében tevékenykedik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!