Dunaújváros

2012.06.04. 17:40

Pentelei ízlelők

Dunaújváros - Házi borok, kisüstig, sütemények és füstölt áruk versengtek a szombati Pentele Napon. Következzen az eredménylistát tartalmazó gyorsjelentés.

Szabó Szabolcs

A pentelei zsűri asztalára kerülő pálinkák mezőnyében Petkovics Győző 2011-es meggypárlata diadalmaskodott, a dobogóra Balogh Tibor birs és Specker János törköly pálinkája fért fel.

Tájborok kategóriában: 1. Ősze József, kadarka, Öcsényből, 2. Csiki László kékfrankos, 3. Kondor László, cuvee.

A fehér borok rangadóján vendégsiker született: 1. Gulyás Győző (Solt), vegyes fehér, 2. Barta Sándor, vegyes fehér, 3. Gráczer Zoltán, zengő borával. 
A veresek mezőnyében: 1. Csiki István, otello, 2. Gulyás Győző (Solt), oportó, 3. Szabó Zsolt Róbert zweigelt. A Böllérek összecsapását Szabó Zsolt Róbert szalámija nyerte, Gulyás Győző sonkája és Szabó Tamás kolozsvári szalonnája előtt.

A házi sütemények versengésén Bakos Rózsa kávés pitéje Kiss Attiláné női szeszélyét, valamint Endrész Julianna kókusz szeletét előzte meg a dobogón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!