Dunaújváros

2016.03.09. 13:44

Látványos kémiai kísérletek

Dunaújváros - A Pannon Oktatási Központ és Magángimnázium kémiai versenyt és látványos kísérlet-bemutatót szervezett a dunaújvárosi és városkörnyéki hetedik osztályosok számára.

Körmendi Erzsébet

A Pannon Oktatási Központ és Magángimnázium kémiaversenyén résztvevő hetedikesek elsőként írásbeli fordulóban mérhették össze tudásukat, majd a kísérletezést is kipróbálhatták a házigazdák közreműködésével és irányításával. Kiss Tibor szaktanár vezette a bemutatót, és a Pannon 12. osztályos kémia fakultációs diákjai végezték el az érdekes kísérleteket, segítették az általános iskolásokat az egyszerűbb próbatételek elvégzésében.

A verseny kísérleteit Kiss Tibor szaktanár (b) irányította

A tanulmányi versenyben az adonyi Szent István Általános Iskola diákja, Viczai Zsombor végzett az első helyen. A képzeletbeli dobogó második és harmadik helyére egyaránt kulcsi, a Fekete István Általános Iskola diákja állhatott fel: második Gönczi Csanád, harmadik Francsák Panna lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!