Dunaújváros

2014.10.05. 20:05

Környezetvédelmi nap és őszi nagytakarítás a belvárosi városrészben

Dunaújváros - Őszi nagytakarításra hívta szombaton a belvárosi körzet lakóit Gombos István, a terület képviselője.

Várkonyi Zsolt

Őszi nagytakarítást tartottak a belváros Babits Mihály és Ady Endre, valamint a Május 1. és a Vasmű út közötti terület lakói. A szervező Gombos István sikeresnek értékelte a munkát. Elmondta, hogy a belső udvarokat és az utcákat megtisztították a hulladéktól, megkezdődött a területen a kézi szemetesek kihelyezése is, amely folyamatos lesz.

Gombos István (b) a körzet képviselője és Békési Béla a Dunaújvárosi Hátrányos Helyzetűek Foglalkoztatásáért Közhasznú Nonprofit Kft. koordinátora reggel egyeztette a teendőket (Fotó: Ónodi Zoltán)

 

Természetesen a takarítás során nem tudtak mindenhová, például a garázssorok mögötti területre eljutni, de erre is sor fog kerülni. A munkában a körzet lakói mellett részt vettek a hátrányos helyzetű foglalkoztatottak is. Gombos kiemelte, hogy a körzet lakói jól fogadják és hasznosnak ítélik a rendszeres tavaszi és őszi munkákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!