Dunaújváros

2012.09.28. 08:12

Ki egy családi házban tört-zúzott, ki a hivatal előtt volt agresszív

Fejér megye - Két agresszív emberrel szemben is intézkedni kellett a rendőröknek, és ittas vezetők is akadtak a megyében csütörtökön.

duol.hu

Baracskán, a Kokasdi úton az egyik házban az albérlő reggel tört-zúzott. A férfivel a helyszínre kiérkező járőrök kommunikálni nem tudtak, s a felszólításra sem hagyta abba cselekményét. Így testi kényszer alkalmazásával megbilincselték, majd mentővel a dunaújvárosi kórházba szállíttatták.

Az éjszaka folyamán a dunaújvárosi rendőrök egy 62 éves erősen ittas férfit is mentőkkel szállíttattak kórházba. A személy ugyanis a polgármesteri hivatal előtt agresszíven viselkedett.     

A Fejér megyei rendőrök összesen hat ittas kerékpárossal és egy ittas gépkocsivezetővel szemben intézkedtek a tegnapi napon.

Sérüléses baleset egy történt Fejérben az elmúlt 24 óra során. Tegnap reggel egy Nissan sofőrje nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak Gárdonyban, és összeütköztek. A 70 éves bicikliző férfi könnyen sérült - tudtuk meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójából pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!