22°
11°

Kézműves, ismerkedő délután

Dunaújváros - A Dózsa György Általános Iskola és a Szilágyi Erzsébet Tagintézmény közösen tartja iskolanyitogató programjait. Meg is telt tegnap a Dózsa iskola ebédlője.

Ugyanis ennek keretén belül tegnap délután két órán át kézműves-játszóházba várták az iskolák iránt érdeklődő leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket, gondviselőiket a Dózsa iskola ebédlőjébe. Amíg a gyerekek ügyeskedtek apával vagy anyával az egyik asztalnál, addig a másik szülő beszélgethetett, ismerkedhetett a leendő tanítókkal, módszerekkel amelyeket alkalmaznak a tanítás során. Az egyik asztalnál a pezsgősdugó-nyomdával díszítették a farsangi álarcot, vagy tarkították a színezőt, a másiknál pár szó esett az informatika- vagy a nyelvoktatásról, a sportlehetőségekről.

Hegedüs Tamásné, Hegedüs Izabella, valamint Róka Sándor és Róka Lilla kitanulták a dugóbélyegző használatát Fotó: Ady Géza

A program február 3-án folytatódik a tagozatok bemutatkozásával. Akkor tanítási időben, a Dózsa iskola aulájában várják az érdeklődőket. Ezután a szülők és gyerekek elmehetnek az iskolákba, körülnézhetnek, ismerkedhetnek a környezettel, részt vehetnek a tanítási órán.


Legolvasottabb

1
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
2
Baleset történt a Vasmű úton!
3
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
4
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
5
Új üzemmel gazdagodott Dunaföldvár
avatás
Átadták a Zentai Magyar Kamaraszínház új termét
Európa Liga / 42 perce
Pontokat vesztett a Milan és a Dinamo Kijev
Mindkét csapat döntetlent játszott.
Gyász
/"Beteg teste elpihent már, de lelke még velünk jár. Mert nem hal meg, kit eltemetnek. Örökké él, kit igazán szeretnek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VÉGH LAJOS* 67 éves korában türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt. Búcsúztatója 2017. október 20-án, pénteken 11.30-kor lesz a dunaújvárosi temető ravatalozójában. Gyászolják felesége, gyermekei, menye és az Óvári és Végh család
baleset / 1 órája
Két autó karambolozott Dunaújváros külvárosában
police.hu
tizenegyedik forduló / 2 órája
Az FC Dabas hét meccs óta veretlen
Gróf András
magyar kupa első forduló / 2 órája
Előnyben az Újváros
Gróf András
3 órája
A légiósok csapata nyert a Kohász ellen
JANKÓ ÁRPÁD
Európa kulturális fővárosa / 4 órája
Dunaújváros örömmel támogatja Székesfehérvár pályázatát
Körmendi Erzsébet
derekasan vitézkedtek / 4 órája
Megbotlott a DASE a Mecsekalján
Jankó Árpád