Dunaújváros

2015.05.31. 12:36

Önkéntesek hete Dunaújvárosban - Számos kedves és szórakoztató programot terveztek

Dunaújváros - Önkéntesek hete kezdődik a Jószolgálati Otthonban június 1-én reggel. Különleges kedvességek.

Körmendi Erzsébet

A Dunaferr Főiskola Vízilabda Egyesültének tagjaival közös játék nyitja meg az Önkéntesek hete programsorozatát június 1-én reggel fél kilenckor a Jószolgálati Otthonban. A rendezvény hagyományosnak számít az intézményben, és nagyon készülnek rá a gondozottak és a segítők egyaránt. A program folytatásában street aerobik szerepel még 10 órától Kovács Ildikóval, valamint a No Control Dance stábja mutatkozik be 13 órától.

A holnapi folytatásban Nagy Viktóriával kézműveskedhetnek reggel, utána Körmendi János látja el a résztvevőket rendőrségi hasznos tanácsokkal, ismeretekkel 11 órától. Érdekes lesz a kora délutáni elfoglaltság is, ugyanis Mészáros Anita a kozmetika világába vezeti be a jószolisokat.

A hét hátralévő részében, zene, foci, zumba, ismeretterjesztő foglalkozás, tánc és mese szerepel. A korábbi években megszokott módon, lélekemelő gálával fejeződik be az Önkéntesek hete, amelynek idén is a Bartók színház ad otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!