Dunaújváros

2015.12.17. 20:09

Hivatásuk a gyógyítás - Átadták a Dunaújváros Egészségügyéért-díjat

Dunaújváros - Ünnepi pillanatokkal a Dunaújváros Egészségügyéért-díj átadásával kezdődött a város csütörtöki közgyűlése.

Körmendi Erzsébet

A közgyűlés ebben az évben dr. Gózony Margit nyugdíjas házi gyermekorvosnak, a Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet mozgásszervi rehabilitációs osztálya kollektívájának, valamint a kórház ideggyógyászati oztályának kollektívája részére adományozta a Dunaújváros Egészségügyéért-díjat.

Dr. Gózony Margit kimagasló színvonalon és odaadással végzett szakmai tevékenységével szolgált rá az elismerésre.

Dr. Schrobár Hajnalka, dr. Gózony Margit, valamint dr. Zsolnai Mária vette át az Egészségügyért-díjat csütörtökön
Fotó: Zsedrovits Enikő


A dr. Schrobár Hajnalka főorvos irányítása alatt működő mozgásszervi rehabilitációs osztály dolgozóinak hosszú időn át végzett felelősségteljes és lelkiismeretes, humánus tevékenységét nagyra értékelik a város vezetői is. Az osztály kollektívája nap mint nap kiszolgáltatott, szinte mozgásképtelen emberek talpraállításáért küzd. Emberi magatartásukkal, szeretetükkel bátorítják a sokszor életkedvét is elveszített idős embereket.

A kórház ideggyógyászati osztályának kollektívája az organikus neurológia teljes profilját látja el. Jelenlegi orvosgárdája: dr. Zsolnai Mária, dr. Gergely Szilvia, dr. Kercso Anca, dr. Tóth Mária, dr. Okos Kinga, dr. Szakály Mária és dr. Balogh Erzsébet. Kimagasló szakmai hozzáértéssel végzik a lelkiismeretes gyógyító munkájukat. (A közgyűlésről itt olvashat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!