Dunaújváros

2015.05.15. 11:32

Folytatódik a dunaújvárosi laktanya felújítása

A sárbogárdi és a dunaújvárosi tűzoltólaktanyába látogatott május 15-én, pénteken a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese.

Pethő István Ferenc tűzoltó alezredes megtekintette az épületek kialakítását, az elhelyezési körülményeket, valamint a gépjárművek és a technikai eszközök állapotát.

Dunaújvárosban a katasztrófavédelmi kirendeltségnek és a tűzoltó-parancsnokságnak helyet adó, közel hatvanöt éves épület korszerűsítése másfél éve kezdődött. Megújult az épület főbejárata, a pihenőhelyiségek, a zuhanyzók a közösségi társalgó és a belső udvar aszfaltburkolata. A szertárajtóknál új előtetőt alakítottak ki. Hamarosan az épület lapos tetejének a teljes szigeteléscseréje is megvalósul.

A sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság 1953-ban épült laktanyájában még 2010-ben teljes körű felújítás történt. Korszerűsítették az épület fűtését, kicserélték a nyílászárókat és leszigetelték a külső homlokzatot. Az épületet a tűzoltók rendszeresen karbantartják, kimagaslóan figyelnek a rend és a tisztaság fenntartására.

Fotó: dunaújvárosi és sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!